A falakban és a tetőn lévő szigetelések elengedhetetlenek a komfortos otthon megteremtéséhez, hiszen ezek nélkül gyakorlatilag éjjel-nappal mehetne a fűtés, nyáron pedig a légkondicionáló, de van még egy tényező, amit érdemes figyelembe vennünk, mégpedig a nyílászárók.

A nyílászárók otthonunknak azok a pontjai, melyek ha egy kicsit is „szelelnek”, nagyon sok hő távozhat el rajtuk, és nem utolsó sorban a pára is bejuthat a lakásba, melynek következtében penész alakulhat ki egyes helyeken.

Ha csak egy-két nyílászárónk nem szigetel megfelelően, az éves szinten komoly összegeket eredményezhet, ami a fűtésszámlát illeti, valamint a közérzetünknek sem tesz túl jót, ha egy éjszaka alatt kihűl a lakás. Ha a műanyag nyílászárókat választjuk, ezeket a problémákat könnyedén elfelejthetjük, hiszen ezek kiválóan szigetelnek, és gátat szabnak a párának, valamint a hőveszteségnek!

Ha szeretne kiváló minőségű műanyag nyílászárókat használni otthonában, akkor cégünk kínálatában garantáltan nem fog csalódni!    Fel