Ha mégsem fából szeretnéd, mert meggondolnád magad, akkor is tudunk segíteni!

Műanyag nyílászáró is van! Méghozzá német minőségű profilból!

 

TRIUMPH műanyag nyílászáró profil

  • TRIUMPH , 5 légkamrás, 70mm-es vastagságú profil
  • Szürke gumitömítés
  • SCHÜRING több ponton záródó rejtett vasalat, ezüstszínben, fehér kilinccsel.

Egyaránt felhasználhatóak új építésű házakhoz, felújított lakóépületekhez, irodaházakban, szállodákban, középületekben, valamint ipari csarnokokban.

A nyílászárók garantáltan megtartják fényüket, UV állóak, nem vetemednek, nem korrodálnak és nem színeződnek el hosszú évek múltán sem.

TRIUMPH profil alkalmazásával kb. 25% különbség észlelhető a fűtésszámlán.

A merevítő kamrák és horganyzott acélmerevítés kiváló statisztikát eredményez.

Igény szerint a résszellőzővel ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamint segítenek megelőzni a páralecsapódást és a penészképződést.

A formatervezett és sima felületnek köszönhetően a nyílászárók rendkívül könnyen tisztíthatóak.
Szabványméretek mellett egyedi méreteket is gyártunk

 

REHAU Brillant-Design

Designorientált rendszer 70 és 80 mm beépítési mélységgel igényes lakásokhoz

REHAU Brillant-Design a magas fokú hőszigetelést design-sokszínűséggel kombinálja. Úgy a 70 mm-es beépítési mélységű 5 légkamrás, mint a 80 mm-es beépítési mélységű 6 légkamrás, az ütközőtömítéses rendszer mindig meg tud felelni az alacsony energiafelhasználási standardok által támasztott igényeknek. Az igényes megjelenést lekerekített, vagy kétszer tört kontúrú szárny -, illetve tokprofiljának köszönheti.

Beépítési mélység: 70 mm (opcionális: 80 mm Design-tok) / Ütközőtömítés Profilfelépítés: 5 kamra (6 kamra) Hőszigetelés: Uf= 1,3 W/m2K (standard merevítés) Hőszigetelés: Uf= 1,2 W/m2K (hőhídmentes merevítés) Hanggátlás: 5-ös hanggátlási osztály (VDI 2719) Betöréssel szembeni ellenállóság: WK 3-ig (DIN V ENV 1627) Légzárás/csapóeső-állóság C igénybevételi osztályig (DIN 18055) Párakicsapódás-mentes sarokmegoldás

 

REHAU Basic-Design

Gazdaságos alternatíva – 60 mm beépítési mélységgel, – alapvető igények esetén objektekhez.

A 3 kamrás 60 mm beépítési mélységű alaprendszer olyan felhasználási területekre, ahol nem a hőszigetelés és a design a fő követelmény.

Beépítési mélység: 60 mm / Ütközőtömítés Profilfelépítés: 3 kamra Hőszigetelés: Uf= 1,6 W/m2K Hanggátlás: 4-es hanggátlási osztályig (VDI 2719) Légzárás 4-es osztályig (DIN EN 12207) és csapóeső-állóság 9A (DIN EN 12208)

 

REHAU emelő-toló ajtók

Életminőség egy rendszerrel

REHAU emelő-toló ajtó rendszerével harmonikus átjárás alakul ki a lakótér és a balkon, illetve terasz között. Nagy üvegfelületek, fényárban úszó belterek és nyitott légkör – az emelő-toló ajtó javítja az életminőséget. Felújított – vagy új épület, a REHAU Brillant-Design emelő-toló ajtó rendszer meggyőzi rugalmas felhasználhatóságával.

 

REHAU ajtóprofil-rendszerek

Rendszerben a sokoldalúság

A bejárati ajtó a ház névjegye. Ezen igény teljesülése érdekében REHAU bevált megoldásokat kínál modern és klasszikus megjelenéssel. A REHAU ablakprofil rendszerekkel kombinálva értékes és egységes összkép alakul ki az épületen.

 

BÁTRAN KÉRJ AJÁNLATOT MŰANYAGRA NYÍLÁSZÁRÓRA IS!    Fel