Nem tudsz dönteni, hogy fa vagy inkább műanyag nyílászárót válassz? A műanyag nyílászárók ma több tekintetben is felveszik a versenyt a fából készült társaikkal, sőt kifejezett előnyökkel is rendelkeznek velük szemben.

műanyag nyílászárók esetében nem kell tartani korróziótól vagy attól, hogy megreped, megvetemedik a fa, lepereg a festék. Ennélfogva jóval kevesebb energiát is emészt fel a nyílászárók ápolása, karbantartása. A műanyag nem szívja magába a vizet, a modern darabok pedig már UV védelemmel is el vannak látva.

műanyag nyílászárókra nem csupán kevesebbet kell költeni az évek során, de kevesebbe is kerül a megvásárlásuk, pedig számos pozitív tulajdonsággal bírnak. Ilyen például a kiváló szigetelő képesség, hiszen a műanyag kiválóan képes benttartani a meleget, egy minőségi ablaküveggel párosítva energiamegtakarítást is elérhetünk velük, emellett hangszigetelés tekintetében szintén számíthatunk rájuk.

Ma már nem szükséges megelégedni az egyszerű, fehér műanyag nyílászárókkal, mert rengeteg színárnyalatban, akár fautánzatban is kaphatóak.

Bátran keress fel minket, és oszd meg velünk ötleteidet műanyag nyílászáró gyártás kapcsán is!    Fel